Show simple item record

Study on Optimum Quality of Garcinia Cowa and methods for Garcinia Cowa Sherbet Ice Cream

dc.contributor.authorWanida Bureepakdee | วนิดา บุรีภักดีen_US
dc.contributor.authorLertsiri Phuangkaew | เลิศศิริ พวงแก้วen_US
dc.contributor.authorNarinphop Chuaykarn | นรินทร์ภพ ช่วยการen_US
dc.date.accessioned2020-06-17T03:33:00Z
dc.date.available2020-06-17T03:33:00Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/639
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectใบชะมวงen_US
dc.subjectไอศกรีมen_US
dc.subjectIce Creamen_US
dc.titleการศึกษาปริมาณใบชะมวงและกรรมวิธีที่เหมาะสมในการผลิตไอศกรีมเชอร์เบทใบชะมวงen_US
dc.titleStudy on Optimum Quality of Garcinia Cowa and methods for Garcinia Cowa Sherbet Ice Creamen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Research Project [33]
    ปริญญานิพนธ์ (อนุญาติเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Show simple item record