Search
Now showing items 1-4 of 4
ประสิทธิภาพของอาหารที่มีส่วนผสมของน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขมิ้นอ้อยต่อระบบภูมคุ้มกันของกุ้งขาวแวนนาไมEfficiency of Food with Composition of Coconut Oil with Extracted from Curcumin (Curcuma zedoaria) to Immune System of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
เปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนาการ โลหะหนักตกค้าง สารสี และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของไข่น้ำ(Wolffia) จากธรรมชาติและการเลี้ยงComparison of Nutritional Value, Heavy Metal Residue, Pigment and Antioxidant Activity of Water Meal (Wolffia) between Natural and Cultured
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
อุบัติการณ์เชิงฤดูกาลของโรค Motile Aeromonas Septicaemia (MAS) และการพัฒนานวัตกรรมเพื่อการควบคุมเชื้อ Aeromonas spp. ต่อต้านยาปฏิชีวนะกลุ่ม Tetracycline ในการเลี้ยงปลานิล (Oreochromis niloticus) ทางภาคใต้ของไทยSeasonalOccurrence of Motile Aeromonas Septicaemia (MAS) and Innovation Development as Control Tool against Tetracycline-Resistant Aeromonas spp. in Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) Cultured in Southern Thailand
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ผลจากการเปลี่ยนแปลงภูมิอากาศอย่างฉับพลันต่อระบบภูมิคุ้มกันและการ ยอมรับเชื้อ A. veroniiสายพันธุ์ต่อต้านยาปฏิชีวนะในปลานิล (Oreochromis niloticus)Effect ofAbrupt Climate Change on Immune System and Susceptibility to Antibiotic-Resistant A. veroniiInfection in Nile Tilapia (Oreochromisniloticus)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)