Show simple item record

Harvesting maturity and shelf life on some properties nutritional value of organic brown rice and germinated brown rice (Song yod)

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWatthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.contributor.authorPitun Charoonrat | พิทูรย์ จรูญรัตน์en_US
dc.date.accessioned2020-07-29T09:51:39Z
dc.date.available2020-07-29T09:51:39Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/733
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอายุการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectการเก็บรักษาen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.subjectข้าวสังข์หยดพัทลุงen_US
dc.subjectข้าวกล้องงอกen_US
dc.subjectข้าวกล้องen_US
dc.subjectgerminated brown riceen_US
dc.titleอายุการเก็บเกี่ยวและการเก็บรักษาต่อคุณค่าทางโภชนาการบางประการของข้าวกล้องสังข์หยดปลอดสารพิษ และข้าวกล้องงอกen_US
dc.titleHarvesting maturity and shelf life on some properties nutritional value of organic brown rice and germinated brown rice (Song yod)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record