Search
Now showing items 1-6 of 6
บทบาทของเอนไซม์ไคโตไบเอสในปูทะเล
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
การสร้างแผนที่พันธูกรรมที่มีความสัมพันธ์กับรูปแบบหางในปลาหางนกยูง (Poecilia reticulata) เพื่อการปรับปรุงพันธ์ทางการค้า
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
การพัฒนากระบวนการผลิตชาชงดอกดาหลาต่อฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารประกอบฟีนอลิกProcess Development of Torch Ginger Tea on Antioxidant Activity and Phenolic Compounds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การศึกษาปริมาณฟอร์มาลินในสัตว์น้ำทะเล จากตลาดสดเทศบาลเมืองทุ่งสง จังหวัดนครศรีธรรมราชStudy of Formalin in Aquatic Animals from Thung-song Municipal Market, Nakhon Si Thammarat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การศึกษาภูมิปัญญาท้องถิ่นที่เกี่ยวข้องกับการแพทย์แผนไทยStudy on Indigenous Knowledge about Thai Traditional Medicine.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
ประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขิงผสมรวมกับน้ำมันถั่วเหลืองเพื่อให้ได้น้ำมันผสมที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันที่เหมาะสมทางด้านโภชนาการและมีความคงตัวต่อการเก็บรักษาApplication of coconut oil with extracted ginger blends with soybean as blended oil with proper fatty acid composition for nutrition and have stability during storage
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)