Search
Now showing items 1-5 of 5
เปรียบเทียบความคงตัวของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์และน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดสำคัญจากขิงA Comparative Study the Stability of Virgin Coconut Oil and Coconut Oil With Extracted Ginger
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
ศึกษากระบวนการผลิตและคุณสมบัติน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากแตงกวา
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
การแยกน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์ด้วยแรงเหวี่ยงที่เกิดจากน้ำกะทิไหลผ่านท่อแบบขดSeparation method for Virgin coconut oil with centrifugal force from flow of coconut milk pass coil of pipe.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
ศึกษาฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและสารประกอบฟีนอลิกทั้งหมดของน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากพืชวงศ์ขิงเพื่อเป็นข้อมูลพื้นฐานในการเตรียมผลิตภัณฑ์บำรุงผิวStudy of antioxidant activity and total phenolic content in coconut oil with extracted fresh Zingiberaceae to obtain basic information for preparation of skin care product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขิงผสมรวมกับน้ำมันถั่วเหลืองเพื่อให้ได้น้ำมันผสมที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันที่เหมาะสมทางด้านโภชนาการและมีความคงตัวต่อการเก็บรักษาApplication of coconut oil with extracted ginger blends with soybean as blended oil with proper fatty acid composition for nutrition and have stability during storage
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)