Show simple item record

Effect of Drying Methods on Physiochemical and Antioxidant Properties of Pre-gelatinized Flour from Lotus Root

dc.contributor.authorSupasajee Jantanpatad | ศุภศจี จันทะปะทัดen_US
dc.contributor.authorChannarong Chomnawang | ชาญณรงค์ ชมนาวังen_US
dc.contributor.authorJirapun Huaisan | จิระพันธ์ ห้วยแสนen_US
dc.contributor.authorNuduan Saraboot | หนูเดือน สาระบุตรen_US
dc.contributor.authorKannika Huaisan | กรรณิการ์ ห้วยแสนen_US
dc.date.accessioned2020-10-05T06:00:05Z
dc.date.available2020-10-05T06:00:05Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1195
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectแป้งพรีเจลาติไนซ์en_US
dc.subjectรากบัวหลวงen_US
dc.subjectฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectวิธีการทำแห้งen_US
dc.subjectpre-gelatinization flouren_US
dc.subjectNelumbo nucifera (lotus root)en_US
dc.titleผลของวิธีการทำแห้งต่อคุณสมบัติทางเคมีกายภาพและฤทธิ์ต้าน อนุมูลอิสระของแป้งพรีเจลาติไนซ์จากรากบัวหลวงen_US
dc.titleEffect of Drying Methods on Physiochemical and Antioxidant Properties of Pre-gelatinized Flour from Lotus Rooten_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record