Show simple item record

Effect of Frying Oil on Quality Changes of Khanomla During Storage at Room Temperature

dc.contributor.authorAmonrat Thanonkaew | อมรรัตน์ ถนนแก้วen_US
dc.contributor.authorPajaree Ruangklay | ปาจรีย์ เรืองคล้ายen_US
dc.date.accessioned2020-10-05T06:50:12Z
dc.date.available2020-10-05T06:50:12Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1200
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectขนมลาen_US
dc.subjectน้ำมันทอดen_US
dc.subjectน้ำมันรำข้าวen_US
dc.subjectKhanomlaen_US
dc.subjectfrying oilen_US
dc.subjectrice bran oilen_US
dc.titleผลของน้ำมันทอดต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของขนมลา ในระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิห้องen_US
dc.titleEffect of Frying Oil on Quality Changes of Khanomla During Storage at Room Temperatureen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record