Search
Now showing items 1-6 of 6
การประยุกต์ใช้สาหร่ายสีแดงน้้าจืดเป็นสารเร่งสีปลาทองApplication of Freshwater Red Alga, Caloglossa beccarii DeToni on Color Enhancement in Goldfish, Carassius auratus Linnaeus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
สารอาหารและสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ที่ได้จากการแปรรูปสาหร่ายก้ามกุ้งแผ่น ที่ผ่านการไฮโตรไลเซทNutrients and bioactive compounds in Dried Seaweed Crispy products from hydrolyaed Edible freshwater algae,Kamkung
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
สารอาหารและสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ที่ได้จากการแปรรูปสาหร่ายก้ามกุ้งแผ่น ที่ผ่านการไฮโดรไลเซทNutrients and bioactive compounds in dried seaweed crispy products from hydrolyzed edible freshwater algae, Kamkung
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
การประยุกต์ใช้สารสกัดจากสาหร่ายก้ามกุ้ง (Chara corollina) ในการปรับปรุงคุณภาพสีเพื่อเพิ่มมูลค่าของกุ้งกุลาดำ
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
ปริมาณน้ำตาลรวมในข้าวพื้นเมืองหุงสุกที่ผ่านกระบวนการแช่แข็งและคืนสภาพ
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2022)