Search
Now showing items 1-7 of 7
กระบวนการแยกและทำบริสุทธิ์เอทานอลจากน้ำหมักของน้ำทิ้งโรงงานขนมจีนSeparation and purification process of Ethanol from fermentation broth of rice noodle wastewater
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
การคัดเลือก สภาวะที่เหมาะสมต่อการผลิต และสมบัติของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่สามารถยับยั้ง Phytophthora palmivora (Butl) สาเหตุโรคเน่าดำในกล้วยไม้Screening, optimization and characterization of biosurfactant inhibiting Phytophthora palmivora (Butl) causing black rot in orchids
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การออกแบบกระบวนการรีไซเคิลเปลือกปูเพื่อผลิตปุ๋ยชีวภาพอัดเม็ดในระดับอุตสาหกรรมในครัวเรือนและวิสาหกิจชุมชนDesign of waste crab shell recycling process for biofertilizer pellets production in cottage industry and small and micro community enterprise (SMCE)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การใช้ Lactobacillus casei เพื่อเร่งกระบวนการหมักปุ๋ยน้ำหมักจากเศษปลาทะเลเหลือทิ้ง และประสิทธิภาพของปุ๋ยน้ำหมักต่อการเจริญเติบโตของต้นข้าวพื้นเมืองThe use of Lactobacillus casei to accelerate the compostion process from leftover marine fish waste and the efficiency of bio-extract on the growth of rice
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
กรดอินทรีย์ในน้ำหมักชีวภาพต่อการเป็นสารจับตัวยางสำหรับการผลิตยางแผ่น
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)
ประสิทธิภาพของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่ได้จากการหมักเปลือกส้มโอในการยับยั้งแบคทีเรียThe Potential of Biosurfactant from Pomelo peel fermentation for bacterinl inhibition
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การคัดแยกแบคทีเรียที่สามารถผลิตสารลดแรงตึงผิวชีวภาพเพื่อการบำบัดสภาพแวดล้อมที่ปนปื้อนน้ำมัน
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2021)