Show simple item record

Development of local food product: instant fried herbal Thai rice salad (Khao Yam)

dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.contributor.authorDarika Awapak | ดาริกา อวะภาคen_US
dc.contributor.authorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์en_US
dc.date.accessioned2021-01-14T01:55:58Z
dc.date.available2021-01-14T01:55:58Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1988
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectอาหารพื้นบ้านen_US
dc.subjectอาหารสำเร็จรูปen_US
dc.subjectข้าวยำสมุนไพรen_US
dc.subjectlocal fooden_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารพื้นบ้าน: ข้าวยำสมุนไพรทอดกึ่งสำเร็จรูปen_US
dc.titleDevelopment of local food product: instant fried herbal Thai rice salad (Khao Yam)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record