Show simple item record

Germinated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South area

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.contributor.authorPerapong Pungyum | พีรพงษ์ พึ่งแย้มen_US
dc.date.accessioned2021-01-15T08:17:48Z
dc.date.available2021-01-15T08:17:48Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2015
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectข้าวกล้องงอกen_US
dc.subjectข้าวงอกนึ่งen_US
dc.subjectข้าวพื้นเมืองen_US
dc.titleกระบวนการผลิตข้าวกล้องงอกและข้าวงอกนึ่งที่เหมาะสมต่อการเพิ่มคุณค่าสารอาหารในข้าวพื้นเมืองที่มีศักยภาพของภาคใต้en_US
dc.titleGerminated brown rice and germinate parboiled rice process to increase the nutritional value of potential upland rice in the South areaen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record