Show simple item record

Improvement of Salted Snapper Queen Fish Quality by Sodium Chloride Salt Replacement and Edible Coating Film and Value Added, Ready to Eat (RTE) Product

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorChutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริตen_US
dc.date.accessioned2021-01-18T07:57:59Z
dc.date.available2021-01-18T07:57:59Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2057
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectโพแทสเซียมคลอไรด์en_US
dc.subjectโพแทสเซียมแลกเตทen_US
dc.subjectโซเดียมคลอไรด์en_US
dc.subjectสารทดแทนเกลือen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพปลาสีเสียดเค็มโดยใช้สารทดแทนเกลือ โซเดียมคลอไรด์ และการใช้ฟิล์มเคลือบผิวที่บริโภคได้และ การเพิ่มมูลค่าเป็นผลิตภัณฑ์พร้อมบริโภคen_US
dc.titleImprovement of Salted Snapper Queen Fish Quality by Sodium Chloride Salt Replacement and Edible Coating Film and Value Added, Ready to Eat (RTE) Producten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record