Show simple item record

Production Proces and quality change of frozen hard clam (Mertrix casta)

dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.contributor.authorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์en_US
dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.date.accessioned2021-05-03T11:04:59Z
dc.date.available2021-05-03T11:04:59Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2339
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectหอยตลับen_US
dc.subjectการแช่เยือกแข็งen_US
dc.subjectการยืดอายุการเก็บรักษาอาหารen_US
dc.subjectอาหารทะเลen_US
dc.subjectfood preservationen_US
dc.titleกระบวนการผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยตลับแช่เยือกแข็งen_US
dc.titleProduction Proces and quality change of frozen hard clam (Mertrix casta)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record