Show simple item record

Effect of natural preservative form herb extract on quality change of white shrimp and fish fillet

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorChutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริตen_US
dc.contributor.authorMalinee Chinnanon | มาลินี ฉินนานนท์en_US
dc.date.accessioned2021-05-03T14:27:34Z
dc.date.available2021-05-03T14:27:34Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2347
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกุ้งen_US
dc.subjectปริมาณสารประกอบไนโตรเจนที่ระเหยได้en_US
dc.subjectสารสกัดอบเชยen_US
dc.subjectสารสกัดกระเทียมen_US
dc.subjectCinnamon oilen_US
dc.subjectGarlic extracten_US
dc.titleผลของสารกันเสียจากธรรมชาติจากพืชสมุนไพรต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกุ้งขาวแวนนาไมและเนื้อปลาแล่ในระหว่างการแช่เย็นen_US
dc.titleEffect of natural preservative form herb extract on quality change of white shrimp and fish filleten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record