Show simple item record

The study of total phenolic content, lycopene and antioxidant activity in coconut oil with extracted Gac membrane and tomatoes to using as supplementary food

dc.contributor.authorSupamas Intharit | สุภามาส อินทฤทธิ์en_US
dc.contributor.authorPensri Penprapai | เพ็ญศรี เพ็ญประไพen_US
dc.date.accessioned2021-05-12T03:14:58Z
dc.date.available2021-05-12T03:14:58Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2435
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectไลโคปีนen_US
dc.subjectอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectอาหารเสริมen_US
dc.subjectน้ำมันมะพร้าวen_US
dc.subjectฟักข้าวen_US
dc.subjectมะเขือเทศen_US
dc.titleศึกษาปริมาณสารประกอบฟีนอลิกทั้งหมด ไลโคปีน และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากเยื่อหุ้มฟักข้าวและมะเขือเทศเพื่อใช้เป็นอาหารเสริมen_US
dc.titleThe study of total phenolic content, lycopene and antioxidant activity in coconut oil with extracted Gac membrane and tomatoes to using as supplementary fooden_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record