Show simple item record

Optimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruder

dc.contributor.authorSupasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่นen_US
dc.contributor.authorPakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาลen_US
dc.contributor.authorTeerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรีen_US
dc.date.accessioned2021-05-14T05:32:39Z
dc.date.available2021-05-14T05:32:39Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2467
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectข้าวกล้องen_US
dc.subjectขนมขบเคี้ยวen_US
dc.subjectเครื่องเอกซ์ทรูเดอร์en_US
dc.subjectอาหารพื้นบ้านen_US
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมของการผลิตอาหารขบเคี้ยวจากแป้งข้าวกล้องพื้นเมืองภาคใต้ด้วยเครื่องอัดรีดสกรูคู่en_US
dc.titleOptimum productionof snack food from indigenous brown rice flour of southern of Thailand with twin screw extruderen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record