Show simple item record

Effects of Supplements Alginate-Microencapsulated Lactobacillus spp. in Shrimp Diets on Enhancement Immune Response of Penaeus monodon Protection Against Vibrio parahaemolyticus

dc.contributor.authorNarongchai Chupoon | ณรงค์ชัย ชูพูลen_US
dc.contributor.authorNomchit Kaewthai Andrei | น้อมจิตต์ แก้วไทย อันเดรen_US
dc.contributor.authorSirinat Srionnual | ศิรินาถ ศรีอ่อนนวลen_US
dc.contributor.authorThanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์en_US
dc.date.accessioned2021-05-14T07:46:38Z
dc.date.available2021-05-14T07:46:38Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2469
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการตอบสนองภูมิต้านทานen_US
dc.subjectแคปซูลอัลจิเนตen_US
dc.subjectจำนวนเม็ดเลือดแดงen_US
dc.subjectอาหารกุ้งen_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำen_US
dc.subjectPenaeus monodonen_US
dc.subjectVibrio parahaemolyticusen_US
dc.titleผลการเสริมแคปซูล Lactobacillus sp. ขนาดเล็กในอาหารกุ้งเพื่อเพิ่มภูมิต้านทานโรคของกุ้งกุลาดำและยับยั้งเชื้อ Vibrio parahaemolyticusen_US
dc.titleEffects of Supplements Alginate-Microencapsulated Lactobacillus spp. in Shrimp Diets on Enhancement Immune Response of Penaeus monodon Protection Against Vibrio parahaemolyticusen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record