Show simple item record

Optimization of ultrasound-assisted extraction and antioxidative potential of phenolic compound from indigeneous vegetables in the southern of Thailand

dc.contributor.authorSupasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่นen_US
dc.date.accessioned2021-05-14T09:17:11Z
dc.date.available2021-05-14T09:17:11Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2476
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการต้านอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectสารประกอบฟีนอลิกen_US
dc.subjectอัลตร้าซาวด์เสริมen_US
dc.subjectผักพื้นบ้านภาคใต้en_US
dc.subjectภาคใต้en_US
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมของการสกัดด้วยอัลตร้าซาวด์เสริมและศักยภาพการต้านอนุมูลอิสระของสารประกอบฟีนอลิกจากผักพื้นบ้านภาคใต้ของไทยen_US
dc.titleOptimization of ultrasound-assisted extraction and antioxidative potential of phenolic compound from indigeneous vegetables in the southern of Thailanden_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record