Show simple item record

Physiological, Microbiological Characteristics and Nutritional Values of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sap

dc.contributor.authorThanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์en_US
dc.date.accessioned2021-05-14T09:31:11Z
dc.date.available2021-05-14T09:31:11Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2477
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณสมบัติทางเคมีen_US
dc.subjectคุณลักษณะของจุลินทรีย์en_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.subjectน้ำหวานต้นจากen_US
dc.subjectNipa palm sapen_US
dc.titleการศึกษาคุณสมบัติทางเคมี จุลินทรีย์ และคุณค่าทางโภชนาการของน้ำหวานต้นจากen_US
dc.titlePhysiological, Microbiological Characteristics and Nutritional Values of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sapen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record