Show simple item record

The effects of dehydration, extraction and quantitative analysis of active constituents from Dipterocarpaceae plant for food aspect

dc.contributor.authorSaowanee Chaipech | เสาวณีย์ ชัยเพชรen_US
dc.contributor.authorApinya Vanichpun | อภิญญา วณิชพันธ์ุen_US
dc.contributor.authorSomkid Chaipech | สมคิด ชัยเพชรen_US
dc.date.accessioned2021-05-14T13:18:36Z
dc.date.available2021-05-14T13:18:36Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2478
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพen_US
dc.subjectการวิเคราะห์ปริมาณสารen_US
dc.subjectการยับยั้งจุลินทรีย์en_US
dc.subjectการต้านอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectDIPTEROCARPACEAEen_US
dc.titleผลของการทำแห้ง การสกัดและการวิเคราะห์เชิงปริมาณของสารออกฤทธิ์จากพืชวงศ์ Dipterocarpaceae สู่ทิศทางด้านอาหารen_US
dc.titleThe effects of dehydration, extraction and quantitative analysis of active constituents from Dipterocarpaceae plant for food aspecten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record