การพัฒนากระบวนการผลิตสุรากลั่นชุมชนจากน้ำตาลจาก
Development of Production Process for Distilled Alcohol from Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar
dc.contributor.author | Sriubol Thongpradistha | ศรีอุบล ทองประดิษฐ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-05-14T14:14:09Z | |
dc.date.available | 2021-05-14T14:14:09Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2480 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | สุรากลั่น | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ชุมชน | en_US |
dc.subject | น้ำตาลจาก | en_US |
dc.subject | แอลกอฮอล์ | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตสุรากลั่นชุมชนจากน้ำตาลจาก | en_US |
dc.title | Development of Production Process for Distilled Alcohol from Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [65]
รายงานการวิจัย