Show simple item record

Utilization of NipaPalm Sugar in Semidried Meat Products

dc.contributor.authorJareeporn Churjedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตนen_US
dc.contributor.authorWeerapong Chiansong | วีรพงศ์ เชียรสงค์en_US
dc.date.accessioned2021-05-14T15:39:01Z
dc.date.available2021-05-14T15:39:01Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2483
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์en_US
dc.subjectน้ำตาลจากen_US
dc.subjectการใช้น้ำตาลในอาหารen_US
dc.subjectอาหารกึ่งแห้งen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์น้ำตาลจากในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ประเภทกึ่งแห้งen_US
dc.titleUtilization of NipaPalm Sugar in Semidried Meat Productsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record