Show simple item record

Processing Typical Chinese food for commercial benefit:TypicalChinese food in Trang ProvinceCase study

dc.contributor.authorJareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตนen_US
dc.contributor.authorKeatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณen_US
dc.date.accessioned2021-05-15T05:40:33Z
dc.date.available2021-05-15T05:40:33Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2489
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอาหารพร้อมบริโภคen_US
dc.subjectอายุการเก็บen_US
dc.subjectสเตอริไรส์en_US
dc.subjectการแปรรูปอาหารen_US
dc.subjectอาหารจีนท้องถิ่นen_US
dc.titleการแปรรูปอาหารจีนท้องถิ่นในเชิงพาณิชย์: กรณีศึกษาอาหารจีนท้องถิ่นในจังหวัดตรังen_US
dc.titleProcessing Typical Chinese food for commercial benefit:TypicalChinese food in Trang ProvinceCase studyen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record