Show simple item record

Utilization of Phenolic Compound from Alpinia conchigera Griff. and Curcuma longa L. as antioxidation in Chicken Meat Products

dc.contributor.authorJareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตนen_US
dc.contributor.authorKeatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณen_US
dc.contributor.authorDoungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์en_US
dc.contributor.authorWeerapong Chiansong | วีรพงศ์ เชียรสงค์en_US
dc.date.accessioned2021-05-15T05:51:20Z
dc.date.available2021-05-15T05:51:20Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2490
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารประกอบฟีนอลิกen_US
dc.subjectการสกัดen_US
dc.subjectสารต้านออกซิเดชันen_US
dc.subjectขมิ้นชันen_US
dc.subjectข่าลิงen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์จากสารประกอบฟีนอลิกจากข่าลิงและขมิ้นชัน เป็นสารต้านออกซิเดชันในผลิตภัณฑ์เนื้อไก่en_US
dc.titleUtilization of Phenolic Compound from Alpinia conchigera Griff. and Curcuma longa L. as antioxidation in Chicken Meat Productsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record