แนวทางในการปรับปรุงสมรรถภาพผลผลิต คุณภาพผลผลิตไข่และ องค์ประกอบซากของไก่ไข่ระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงโดยการใช้สาร เสริมชีวภาพพลังงานใช้ประโยชน์ได้และการปรับสมดุลย์ของกรดอะมิโน จำเป็นที่ย่อยได้
Manipulation of Production Performances, Egg Quality and Meat Composition of The Late Period of Laying Hens through Supplementation Probiotic, Metabolizable Energy and Digestible Essential Amino Acids
View/ Open
Date
2017Author
Kiattisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณ
Nantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์
Metadata
Show full item recordCollections
- Research Reports [128]