Show simple item record

Manipulation of Production Performances, Egg Quality and Meat Composition of The Late Period of Laying Hens through Supplementation Probiotic, Metabolizable Energy and Digestible Essential Amino Acids

dc.contributor.authorKiattisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณen_US
dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.date.accessioned2021-05-15T13:14:46Z
dc.date.available2021-05-15T13:14:46Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2491
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารเสริมชีวภาพen_US
dc.subjectพลังงานใช้ประโยชน์ได้en_US
dc.subjectการปรับสมดุลย์en_US
dc.subjectกรดอะมิโนจำเป็นen_US
dc.subjectสมรรถภาพการให้ผลผลิตของไก่ไข่en_US
dc.subjectองค์ประกอบซากen_US
dc.subjectไก่ไข่en_US
dc.titleแนวทางในการปรับปรุงสมรรถภาพผลผลิต คุณภาพผลผลิตไข่และ องค์ประกอบซากของไก่ไข่ระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงโดยการใช้สาร เสริมชีวภาพพลังงานใช้ประโยชน์ได้และการปรับสมดุลย์ของกรดอะมิโน จำเป็นที่ย่อยได้en_US
dc.titleManipulation of Production Performances, Egg Quality and Meat Composition of The Late Period of Laying Hens through Supplementation Probiotic, Metabolizable Energy and Digestible Essential Amino Acidsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record