Show simple item record

Diversity of Edible Freshwater Macroalgae and Potential of Red and Green Algae in Upper East Coast, Southern of Thailand for Nutraceutical Product

dc.contributor.authorWanninee Chankaew | วรรณิณี จันทร์แก้วen_US
dc.contributor.authorDoungporn Amornlerdpison | ดวงพร อมรเลิศพิศาลen_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorJarin Poodngam | จรินทร์ พูดงามen_US
dc.date.accessioned2021-05-16T15:06:24Z
dc.date.available2021-05-16T15:06:24Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2506
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสาหร่ายกินได้en_US
dc.subjectสาหร่ายไกen_US
dc.subjectสาหร่ายเตาen_US
dc.subjectสาหร่ายน้ำจืดen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เสริมอาหารen_US
dc.titleความหลากหลายของสาหร่ายน้ำจืดกินได้ และศักยภาพของสาหร่ายสีแดง และ สีเขียวน้ำจืดเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร ในพื้นที่ภาคใต้ฝั่งตะวันออกตอนบนen_US
dc.titleDiversity of Edible Freshwater Macroalgae and Potential of Red and Green Algae in Upper East Coast, Southern of Thailand for Nutraceutical Producten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record