Show simple item record

Application of ionic liquids as mobile phase additive in Semi-micro HPLC technique for simultaneous determination of residues of nitrofurans and chloramphenicol in shrimp and shrimp products

dc.contributor.authorKrittaya NuSai | กฤตยา หนูสายen_US
dc.contributor.authorSaowanee Chaiphat | เสาวณีย์ ชัยเพชรen_US
dc.contributor.authorNarongchai Chupoon | ณรงค์ชัย ชูพูลen_US
dc.date.accessioned2021-05-31T13:38:00Z
dc.date.available2021-05-31T13:38:00Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2705
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectไนโตรฟูราโซนen_US
dc.subjectไนโตรฟูราโตอินen_US
dc.subjectฟูราโซลิโดนen_US
dc.subjectคลอแรมเฟนิคอลen_US
dc.subjectของเหลวไอออนิคen_US
dc.subjectเฟสเคลื่อนที่en_US
dc.subjectMobile phaseen_US
dc.titleการประยุกต์ใช้ของเหลวไอออนิคเป็นสารเติมแต่งเฟสเคลื่อนที่ในเทคนิคโครมาโทกราฟีของเหลวสมรรถนะสูงแบบเซมิไมโคร สำหรับการวิเคราะห์หาปริมาณสารกลุ่มไนโตรฟู-แรนส์ และคลอแรมฟินิคอล ที่ตกค้างในกุ้งสดและผลิตภัณฑ์กุ้งแปรรูปen_US
dc.titleApplication of ionic liquids as mobile phase additive in Semi-micro HPLC technique for simultaneous determination of residues of nitrofurans and chloramphenicol in shrimp and shrimp productsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record