Show simple item record

Supplementation of Hen’s Egg Shell Based Calcium in Meat Products (Sai Krok Preaw)

dc.contributor.authorJareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตนen_US
dc.contributor.authorPoonsub In-Sang | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์en_US
dc.contributor.authorWeerapong Chiansong | วีรพงศ์ เชียรสงค์en_US
dc.date.accessioned2021-06-09T08:37:37Z
dc.date.available2021-06-09T08:37:37Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2882
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectแคลเซียมen_US
dc.subjectเปลือกไข่ไก่en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เนื้อen_US
dc.titleการเสริมแคลเซียมจากเปลือกไข่ไก่ในผลิตภัณฑ์เนื้อ (ไส้กรอกเปรี้ยว)en_US
dc.titleSupplementation of Hen’s Egg Shell Based Calcium in Meat Products (Sai Krok Preaw)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record