Show simple item record

The diversity of species, nutritional content and the utilization of some indigenous vegetables used for conventional food in the south of Thailand

dc.contributor.authorPoonsub Insung | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์en_US
dc.date.accessioned2021-06-10T09:53:42Z
dc.date.available2021-06-10T09:53:42Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2895
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.subjectการใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectการประกอบอาหารen_US
dc.subjectผักพื้นบ้านen_US
dc.subjectผักพื้นบ้านภาคใต้en_US
dc.titleความหลากหลายของชนิด คุณค่าทางโภชนาการ และการใช้ประโยชน์ของผักพื้นบ้านบางชนิดซึ่งนิยมใช้ประกอบในอาหารแบบดั้งเดิมของคนในภาคใต้ของไทยen_US
dc.titleThe diversity of species, nutritional content and the utilization of some indigenous vegetables used for conventional food in the south of Thailanden_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record