Search
Now showing items 1-2 of 2
ศักยภาพของสารสกัดจากใบมะม่วงหิมพานต์ต่อการยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์Potential use of young cashew (Anacardium occidentale L.) leaves extract on prolong shelf - life of meat product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
สภาวะที่เหมาะสมของการช่วยสกัดโดยอัลตราซาวด์ของสารประกอบฟีนอลิคจากข้าวกล้องพันธุ์สังข์หยดพัทลุงต่อคุณสมบัติการต้านออกซิเดชันในน้ำมันปาล์มที่ใช้ทอดOptimization of Ultrasound - Assisted Extraction of Phenolic Compound from Brown Rice of Sung Yod Phathalung variety on Antoxidant Properties in Fried Palm Oil
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)