Search
Now showing items 1-5 of 5
ผลการเสริมแคปซูล Lactobacillus sp. ขนาดเล็กในอาหารกุ้งเพื่อเพิ่มภูมิต้านทานโรคของกุ้งกุลาดำและยับยั้งเชื้อ Vibrio parahaemolyticusEffects of Supplements Alginate-Microencapsulated Lactobacillus spp. in Shrimp Diets on Enhancement Immune Response of Penaeus monodon Protection Against Vibrio parahaemolyticus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ศักยภาพของสารสกัดจากใบมะม่วงหิมพานต์ต่อการยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์Potential use of young cashew (Anacardium occidentale L.) leaves extract on prolong shelf - life of meat product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การผลิตถ่านอัดแท่งจากก้อนเชื้อเห็ดนางฟ้าที่ใช้แล้วและเปลือกผลไม้The production of charcoal briquette by used mushroom loaf and fruit rinds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การรักษาสารพฤกษเคมีสำคัญของเนื้อมะม่วงหิมพานต์อบแห้งKeeping phytochemical important of cashew apple dried
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การใช้ประโยชน์จากสารประกอบฟีนอลิกจากข่าลิงและขมิ้นชัน เป็นสารต้านออกซิเดชันในผลิตภัณฑ์เนื้อไก่Utilization of Phenolic Compound from Alpinia conchigera Griff. and Curcuma longa L. as antioxidation in Chicken Meat Products
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)