Show simple item record

Optimization of Ultrasound - Assisted Extraction of Phenolic Compound from Brown Rice of Sung Yod Phathalung variety on Antoxidant Properties in Fried Palm Oil

dc.contributor.authorSupasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่นen_US
dc.contributor.authorJulaluk Rodjananugoon | จุฬาลักษณ์ โรจนานุกูลen_US
dc.date.accessioned2021-06-10T14:14:22Z
dc.date.available2021-06-10T14:14:22Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2907
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารประกอบฟีนอลิคen_US
dc.subjectการต้านออกซิเดชันen_US
dc.subjectข้าวกล้องen_US
dc.subjectข้าวสังข์หยดen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมของการช่วยสกัดโดยอัลตราซาวด์ของสารประกอบฟีนอลิคจากข้าวกล้องพันธุ์สังข์หยดพัทลุงต่อคุณสมบัติการต้านออกซิเดชันในน้ำมันปาล์มที่ใช้ทอดen_US
dc.titleOptimization of Ultrasound - Assisted Extraction of Phenolic Compound from Brown Rice of Sung Yod Phathalung variety on Antoxidant Properties in Fried Palm Oilen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record