Show simple item record

Application Mango Seed Kernel Oil to Maintain Quality of Palm Oil for Pa-Tong-Ko Fried

dc.contributor.authorKittipoom Suppalakpanya | กิตติภูมิ ศุภลักษณ์ปัญญาen_US
dc.contributor.authorChamaiporn Pangmark | ชไมพร เพ็งมากen_US
dc.contributor.authorSutasinee Thongnok | สุธาสินี ทองนอกen_US
dc.date.accessioned2021-06-10T14:33:17Z
dc.date.available2021-06-10T14:33:17Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2909
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectน้ำมันเมล็ดในมะม่วงen_US
dc.subjectเมล็ดในมะม่วงen_US
dc.subjectคุณภาพของน้ำมันปาล์มen_US
dc.subjectปาท่องโก๋en_US
dc.titleการใช้น้ำมันเมล็ดในมะม่วงเพื่อรักษาคุณภาพของน้ำมันปาล์มที่ใช้ทอดปาท่องโก๋en_US
dc.titleApplication Mango Seed Kernel Oil to Maintain Quality of Palm Oil for Pa-Tong-Ko Frieden_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record