Show simple item record

Effects of Probiotics and Different levels of Concentrate Supplementation on Growth Performance,Carcass Characteristics,Meat Quality and Blood Charcteristics in Cross Bred Goat

dc.contributor.authorNantana Chauychuwong | นันทนา ช่วยชูวงศ์en_US
dc.contributor.authorKeatisak Soisuwan | เกียรติศักดิ์ สร้อยสุวรรณen_US
dc.contributor.authorRatchasak Chuaychuwong | ราชศักดิ์ ช่วยชูวงศ์en_US
dc.contributor.authorPradi Artchompoo | ประดิษฐ์ อาจชมภูen_US
dc.date.accessioned2021-06-13T06:13:28Z
dc.date.available2021-06-13T06:13:28Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2972
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectโปรไบโอติกในอาหารen_US
dc.subjectอาหารข้นen_US
dc.subjectค่าโลหิตวิทยาen_US
dc.subjectสมรรถภาพการผลิตen_US
dc.subjectแพะลูกผสมen_US
dc.titleผลของการเสริมโปรไบโอติกในอาหารและระดับอาหารข้นต่อสมรรถภาพการผลิต ลักษณะซาก คุณภาพเนื้อและค่าโลหิตวิทยาของแพะลูกผสมพันธุ์บอร์ x พื้นเมืองen_US
dc.titleEffects of Probiotics and Different levels of Concentrate Supplementation on Growth Performance,Carcass Characteristics,Meat Quality and Blood Charcteristics in Cross Bred Goaten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record