Search
Now showing items 1-7 of 7
แนวทางในการปรับปรุงสมรรถภาพผลผลิต คุณภาพผลผลิตไข่และ องค์ประกอบซากของไก่ไข่ระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงโดยการใช้สาร เสริมชีวภาพพลังงานใช้ประโยชน์ได้และการปรับสมดุลย์ของกรดอะมิโน จำเป็นที่ย่อยได้Manipulation of Production Performances, Egg Quality and Meat Composition of The Late Period of Laying Hens through Supplementation Probiotic, Metabolizable Energy and Digestible Essential Amino Acids
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ประสิทธิภาพของน้ำมันหอมระเหยและผงบดจากเมล็ดพริกไทยดำ ใบชะพลู และผลดีปลี ที่มีต่อมอดข้าวเปลือกและด้วงงวงข้าวในข้าวอินทรีย์พื้นเมืองพันธุ์เล็บนกEfficacy of Essential Oils and PowdersofPiper nigrum Seeds, Piper sarmentosum Leavesand Piper retrofractum Fruits againstLesser Grain Borer (Rhyzopertha dominica) and Rice Weevil(Sitophilus oryzae) in Organic Rice Local Variety Leb Nok
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การศึกษาความหลากหลายของเชื้อราและแบคทีเรียบนก้อนเชื้อเห็ด เก่าและแนวทางการใช้ประโยชน์The Study Diversity of Fungi and Bacteria Occurring on Spent Mushroom Compost and Utilization
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การพัฒนาศักยภาพชุมชนในการสร้างมูลค่าเพิ่มผลิตภัณฑ์ชุมชนเพื่อการอนุรักษณ์ป่าพรุควนเคร็งCommunity potential development in value added community production to wards the conservation
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การศึกษาเบื้องต้น : การเลี้ยงแพะในสวนยางพาราAn introduction to Study the Rearing Goat in Para Rubber Plantation
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การวัดปริมาณเนื้อยางในน้ำยางธรรมชาติโดยใช้เทคนิคคลื่นความถี่สูงยิ่งDetermiation of Total Solid content in Nontent in Natural Rupper Latex usin
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ดัชนีชีวภาพของเเพลงก์ตอนพืชในป่าสาคู จ.นครศรีธรรมราช
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)