Show simple item record

Guideline for Development of Fermented Catfish Product in Nakhon Si Tammarat to Create a Sustainable Competitive Advantage

dc.contributor.authorPanida Rattanasupa | พนิดา รัตนสุภาen_US
dc.contributor.authorJareeporn Chuajedton | จรีพร เชื้อเจ็ดตนen_US
dc.contributor.authorSupatra Khumhaeng | สุพัตรา คำแหงen_US
dc.contributor.authorSittichai Nuansate | สิทธิชัย นวลเศรษฐen_US
dc.date.accessioned2021-06-22T02:26:56Z
dc.date.available2021-06-22T02:26:56Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3143
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectความได้เปรียบทางการแข่งขันen_US
dc.subjectปลาดุกร้าen_US
dc.titleแนวทางการพัฒนาผลิตภัณฑ์ปลาดุกร้าในเขต จังหวัดนครศรีธรรมราช เพื่อสร้างความได้เปรียบทางการแข่งขันที่ยั่งยืนen_US
dc.titleGuideline for Development of Fermented Catfish Product in Nakhon Si Tammarat to Create a Sustainable Competitive Advantageen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record