Show simple item record

Storage condition and Time on Lipid and Protein Change,physico-Chemical qualities of germinated and Sungyod Phattalung brown rices

dc.contributor.authorUraiwon Supanit | อุไรวรรณ สุภานิตย์en_US
dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.date.accessioned2021-07-07T14:47:58Z
dc.date.available2021-07-07T14:47:58Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3346
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectระยะเวลาการเก็บรักษาen_US
dc.subjectอุณหภูมิในการเก็บรักษาen_US
dc.subjectคุณภาพทางเคมี-กายภาพen_US
dc.subjectข้าวกล้องen_US
dc.subjectข้าวกล้องงอกen_US
dc.subjectข้าวสังข์หยดพัทลุงen_US
dc.titleอุณหภูมิและระยะเวลาการเก็บรักษา ต่อคุณภาพทางเคมีและกายภาพในข้าวกล้องและข้าวกล้องงอกสังข์หยดพัทลุงen_US
dc.titleStorage condition and Time on Lipid and Protein Change,physico-Chemical qualities of germinated and Sungyod Phattalung brown ricesen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record