Show simple item record

Effect of temperature and salt concentration on Ca 2+- ATPase activity of catfish and tubtim fish muscle

dc.contributor.authorWichulada Thavaroj | วิชชุลฎา ถาวโรจน์en_US
dc.contributor.authorPongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตรen_US
dc.date.accessioned2021-07-08T14:52:10Z
dc.date.available2021-07-08T14:52:10Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3370
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectความเข้มข้นของเกลือen_US
dc.subjectเอนไซม์แคลเซียมเอทีพีเอสen_US
dc.subjectปลาดุกen_US
dc.subjectปลาทับทิมen_US
dc.titleผลของอุณหภูมิและความเข้มข้นของเกลือที่มีต่อกิจกรรมของเอนไซม์แคลเซียมเอทีพีเอสในเนื้อปลาดุกและปลาทับทิมen_US
dc.titleEffect of temperature and salt concentration on Ca 2+- ATPase activity of catfish and tubtim fish muscleen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Research Project [33]
    ปริญญานิพนธ์ (อนุญาติเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Show simple item record