ผลของการใช้สาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ทดแทนปลาสดในสูตรน้ำหมักชีวภาพต่อการเจริญเติบโต และคุณค่าทางโภชนาการของสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera J.Agardh)
Effect of gutweed (ulva intestinalis linnaeus) usage compensate fresh fish In biofertilizer on growth and nutritional value of sea grapes (caulerpa lentillifera j.agardh)
dc.contributor.author | Manoch Khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ | en_US |
dc.contributor.author | Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต | en_US |
dc.contributor.author | Preeda keirdsuk | ปรีดา เกิดสุข | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-02-23T15:12:18Z | |
dc.date.available | 2023-02-23T15:12:18Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/4217 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | สาหร่ายไส้ไก่ | en_US |
dc.subject | สาหร่ายพวงองุ่น | en_US |
dc.subject | น้ำหมักชีวภาพ | en_US |
dc.title | ผลของการใช้สาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ทดแทนปลาสดในสูตรน้ำหมักชีวภาพต่อการเจริญเติบโต และคุณค่าทางโภชนาการของสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera J.Agardh) | en_US |
dc.title | Effect of gutweed (ulva intestinalis linnaeus) usage compensate fresh fish In biofertilizer on growth and nutritional value of sea grapes (caulerpa lentillifera j.agardh) | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [86]
รายงานการวิจัย