Show simple item record

Effect of gutweed (ulva intestinalis linnaeus) usage compensate fresh fish In biofertilizer on growth and nutritional value of sea grapes (caulerpa lentillifera j.agardh)

dc.contributor.authorManoch Khamcharoen | มาโนช ขำเจริญen_US
dc.contributor.authorChutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริตen_US
dc.contributor.authorPreeda keirdsuk | ปรีดา เกิดสุขen_US
dc.date.accessioned2023-02-23T15:12:18Z
dc.date.available2023-02-23T15:12:18Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/4217
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสาหร่ายไส้ไก่en_US
dc.subjectสาหร่ายพวงองุ่นen_US
dc.subjectน้ำหมักชีวภาพen_US
dc.titleผลของการใช้สาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ทดแทนปลาสดในสูตรน้ำหมักชีวภาพต่อการเจริญเติบโต และคุณค่าทางโภชนาการของสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera J.Agardh)en_US
dc.titleEffect of gutweed (ulva intestinalis linnaeus) usage compensate fresh fish In biofertilizer on growth and nutritional value of sea grapes (caulerpa lentillifera j.agardh)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record