Search
Now showing items 1-4 of 4
การผลิตน้ำมังคุดเข้มข้นพร้อมดื่มโดยเทคนิคการระเหยภายใต้สุญญากาศProduction of concertrated mangosteen juice by vacuum evaporation
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ผลของอุณหภูมิและความเข้มข้นของเกลือที่มีต่อกิจกรรมของเอนไซม์แคลเซียมเอทีพีเอสในเนื้อปลาดุกและปลาทับทิมEffect of temperature and salt concentration on Ca 2+- ATPase activity of catfish and tubtim fish muscle
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ซุปครีมกึ่งสำเร็จรูปจากปลายข้าวเหนียวดำProduct Development of Instant Black Glutinous Rice Cream Soup
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ซอสปรุงรสผงจากเห็ดนางฟ้าDevelopment of Powdered Seasoning Sarjor-caju Mushroon
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)