Search
Now showing items 1-6 of 6
ความหลากหลายของสาหร่ายน้ำจืดกินได้ และศักยภาพของสาหร่ายสีแดง และ สีเขียวน้ำจืดเพื่อเป็นผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร ในพื้นที่ภาคใต้ฝั่งตะวันออกตอนบนDiversity of Edible Freshwater Macroalgae and Potential of Red and Green Algae in Upper East Coast, Southern of Thailand for Nutraceutical Product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การเพิ่มผลผลิตเห็ดแครง (Schizophyllum commune) การใช้ประโยชน์สารทุติยภูมิจากเห็ดแครงในระบบการเลี้ยงสัตว์น้ำ และการจัดการวัสดุก้อน เห็ดเก่าSplit Mushroom (Schizophyllum commune) Productivity, Utilization of Secondary Metabolites in Fish CultureandMushroom Loaf Management
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ผลการเสริมน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขมิ้นอ้อยในอาหารต่อการเจริญเติบโตภาวะออกซิเดชั่น และระบบภูมิคุ้มกันของกุ้งขาวแวนนาไมEffect of Coconut Oil with Extracted Curcuma zedoariaSupplement in diet on Growth, Oxidative Defense and Immune System of Pacific White Shrimp (Litopenaeusvannamei)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ความเป็นไปได้ในการเป็นผลิตภัณฑ์เสริมเครื่องสำอาง และความหลากหลายของสาหร่ายสีแดงน้ำจืดในพื้นที่ลุ่มน้ำทะเลสาบสงขลาPossibility for Cosmeceutical Product and Biodiversity of Freshwater Red Algaein Songkhla Lake Basin
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การใช้ประโยชน์จากสารทุติยภูมิจากเห็ดแครง (Schizophyllum commune) ในการเป็นสารต้านจุลินทรีย์ก่อโรค และสารกระตุ้นภูมิคุ้มกันในระบบการเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำThe Utilization of Secondary Metabolites from Split Mushroom (Schizophyllum commune) as Anti-microbial Agents and Immunostimulant in Aquaculture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)