Search
Now showing items 1-2 of 2
แนวทางในการปรับปรุงสมรรถภาพผลผลิต คุณภาพผลผลิตไข่และ องค์ประกอบซากของไก่ไข่ระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงโดยการใช้สาร เสริมชีวภาพพลังงานใช้ประโยชน์ได้และการปรับสมดุลย์ของกรดอะมิโน จำเป็นที่ย่อยได้Manipulation of Production Performances, Egg Quality and Meat Composition of The Late Period of Laying Hens through Supplementation Probiotic, Metabolizable Energy and Digestible Essential Amino Acids
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
สมรรถภาพและคุณภาพผลผลิตของไก่ไข่ในระยะช่วงท้ายของการเลี้ยงที่มีผลเนื่องจากระดับพลังงานใช้ประโยชน์ได้รวมทั้งสัดส่วนระหว่างกรดอะมิโนไลซีนและเมทไธโอนีนProductive Performance of Laying Hens in The Late Phase of Production as Influenced by Differing Dietary Metabbolizable Energy Digestible Lysine-Methionine Ratio and Calcium-Available Phosphorus Ratio
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)