Show simple item record

Effects of Alkaline and Acid Pretreatments on Jellyfish (Lobonema smithii) Gelatin Extraction

dc.contributor.authorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์en_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.date.accessioned2020-10-06T06:14:24Z
dc.date.available2020-10-06T06:14:24Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1212
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการปรับสภาพวัตถุดิบen_US
dc.subjectการสกัดen_US
dc.subjectแมงกะพรุนen_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.subjectextractionen_US
dc.subjectjellyfishen_US
dc.subjectgelatinen_US
dc.titleผลของการปรับสภาพวัตถุดิบด้วยสารละลายด่างและกรด ที่มีต่อการสกัดเจลาตินจากแมงกะพรุนen_US
dc.titleEffects of Alkaline and Acid Pretreatments on Jellyfish (Lobonema smithii) Gelatin Extractionen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record