• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาศึกษาทั่วไป
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

คุณภาพทางเคมี-กายภาพ และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในผลิตภัณฑ์ข้าวกล้องงอกหุงสุกเร็วจากข้าวกล้องงอกผสม 3 สายพันธุ์

Physico-chemical properties and bio-functional substances in quickly cooked products of germinated brown rice mixed with three species

Thumbnail
View/Open
Full Text (32.28Mb)
Date
2018
Author
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล
Supaluk Sudkhao | ศุภลักษณ์ สุดขาว
Peerapong Puengyam | พีรพงษ์ พึ่งแย้ม
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2348
Collections
  • Research Reports [130]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV