Show simple item record

The Study of Fermented Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Production and their Properties

dc.contributor.authorThanikan Thorasin | ธณิกานต์ ธรสินธุ์en_US
dc.contributor.authorSaowanee Chaiphat | เสาวณีย์ ชัยเพชรen_US
dc.contributor.authorSirinat Srionnual | ศิรินาถ ศรีอ่อนนวลen_US
dc.date.accessioned2021-05-14T08:24:41Z
dc.date.available2021-05-14T08:24:41Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2472
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectแหนมเห็ดen_US
dc.subjectเห็ดนางฟ้าen_US
dc.titleการศึกษาการผลิตแหนมเห็ดนางฟ้าและคุณประโยชน์ด้านต่าง ๆ จากแหนมเห็ดen_US
dc.titleThe Study of Fermented Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Production and their Propertiesen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record