การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าว
Study to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.)
View/ Open
Date
2015Author
Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล
Thip Boonlum | ทิพย์ บุญล้ำ
Supasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่น
Rungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคล
Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์
Chalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดช
Teerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรี
Teerawat Suksai | ธีระวัฒน์ สุขใส
Tiraporn Panchan | ถิรพร ปานชัน
Phisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณ
Metadata
Show full item recordCollections
- Research Reports [65]