Show simple item record

Study to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.)

dc.contributor.authorPakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาลen_US
dc.contributor.authorThip Boonlum | ทิพย์ บุญล้ำen_US
dc.contributor.authorSupasit Chooklin | สุภาษิต ชูกลิ่นen_US
dc.contributor.authorRungtip Jutamongkol | รุ่งทิพย์ จูฑะมงคลen_US
dc.contributor.authorDoungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์en_US
dc.contributor.authorChalin Bunyadach | ชรินทร์ บุญยะเดชen_US
dc.contributor.authorTeerapong Muadsri | ธีระพงค์ หมวดศรีen_US
dc.contributor.authorTeerawat Suksai | ธีระวัฒน์ สุขใสen_US
dc.contributor.authorTiraporn Panchan | ถิรพร ปานชันen_US
dc.contributor.authorPhisradee Phutthakhun | พิศรดี พุทธคุณen_US
dc.date.accessioned2021-05-14T13:57:58Z
dc.date.available2021-05-14T13:57:58Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2479
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectผลฟักข้าวen_US
dc.subjectเยื่อหุ้มเมล็ดของผลฟักข้าวen_US
dc.subjectไอศกรีมen_US
dc.subjectสารให้กลิ่นกล้วยหอมen_US
dc.titleการศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวen_US
dc.titleStudy to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record