การใช้น้ำตาลจากในอาหารและขนมอบ
Utilization of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar in Thai Food and Bakery
dc.contributor.author | Poonsub Insung | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์ | en_US |
dc.contributor.author | Doungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-05-14T15:01:20Z | |
dc.date.available | 2021-05-14T15:01:20Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2482 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | น้ำตาลจาก | en_US |
dc.subject | น้ำตาลจากผง | en_US |
dc.subject | ขนมอบ | en_US |
dc.title | การใช้น้ำตาลจากในอาหารและขนมอบ | en_US |
dc.title | Utilization of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar in Thai Food and Bakery | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [65]
รายงานการวิจัย