Show simple item record

Utilization of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar in Thai Food and Bakery

dc.contributor.authorPoonsub Insung | พูลทรัพย์ อินทร์สังข์en_US
dc.contributor.authorDoungdeuan Songrit | ดวงเดือน สงฤทธิ์en_US
dc.date.accessioned2021-05-14T15:01:20Z
dc.date.available2021-05-14T15:01:20Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2482
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectน้ำตาลจากen_US
dc.subjectน้ำตาลจากผงen_US
dc.subjectขนมอบen_US
dc.titleการใช้น้ำตาลจากในอาหารและขนมอบen_US
dc.titleUtilization of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar in Thai Food and Bakeryen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record