Search
Now showing items 1-7 of 7
การศึกษาคุณภาพของไอศกรีมเสริมด้วยเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าวStudy to the Quality of the Ice-cream Supplemented with the Aril of Gac Fruit (Momordica cochinchinensis (Lour.)Spreng.)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การศึกษาคุณสมบัติทางเคมี จุลินทรีย์ และคุณค่าทางโภชนาการของน้ำหวานต้นจากPhysiological, Microbiological Characteristics and Nutritional Values of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sap
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การพัฒนากระบวนการผลิตน้ำตาลจากต้นจาก (Nypa fruticans)Process Development of Sugar Production from Nipa Palm (Nypa fruticans)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การใช้ประโยชน์น้ำตาลจากในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์ประเภทกึ่งแห้งUtilization of NipaPalm Sugar in Semidried Meat Products
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การผลิตเอทานอลเชื้อเพลิงจากน้ำทิ้งโรงงานผลิตแป้งขนมจีนProduction of Biofuel from Knmhin Starch Waste Water
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การประยุกต์ใช้ของเหลวไอออนิคเป็นสารเติมแต่งเฟสเคลื่อนที่ในเทคนิคโครมาโทกราฟีของเหลวสมรรถนะสูงแบบเซมิไมโคร สำหรับการวิเคราะห์หาปริมาณสารกลุ่มไนโตรฟู-แรนส์ และคลอแรมฟินิคอล ที่ตกค้างในกุ้งสดและผลิตภัณฑ์กุ้งแปรรูปApplication of ionic liquids as mobile phase additive in Semi-micro HPLC technique for simultaneous determination of residues of nitrofurans and chloramphenicol in shrimp and shrimp products
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)